Odpira se Čajnica Emavs

Projekt Emavs želi pomagati vsem, ki se trudite prinašati Kristusa na splet. Doslej v glavnem preko usposabljanj, mentorstev in izvedbe konkretnih spletnih rešitev. Več udeležencev pa je izrazilo še eno željo: željo po srečanju, medsebojni bogatitvi, osebni in strokovni rasti. Tako se je rodila ideja, ki je dobila ime Čajnica Emavs.

Čajnica Emavs?

Ne, ne bomo v času epidemije odpirali novih lokalov 🙂 Čajnica bo virtualna. Ampak za realen čaj pa vseeno poskrbite! Skodelica čaja bo veljala kot vstopnica.

Kako bo vse to izgledalo?

Srečanja v Čajnici Emavs bodo potekala preko aplikacije Zoom, predvidoma (ne me držat za besedo) na 14 dni.

Na vsakem srečanju se nam bo pridružil nov gost, ki bo predstavil temo srečanja. Velik del srečanja v čajnici pa bo namenjen pogovoru v malih skupinah.

Naša virtualna Čajnica Emavs bo svoja vrata prvič odprla v sredo, 25. 11. 2020 ob 20. uri. Z nami bo s. Polonca Majcenovič, šolska sestra, zakonska in družinska terapevtka in vodja Družinskega centra Mir. Tema srečanja bo Biti pozoren v spletnem svetu”.

Tema srečanja nam bo pomagala razmišljati o tem, kako in koliko naj bomo navzoči v spletnem svetu. Ta šesta celina, na katero smo se izkrcali, ponuja veliko vsebin, izzivov, a tudi pasti. Ustavili se bomo pri načinu komunikacije na spletu, mejah med javnim in zasebnim ter predvsem kako s svojo dostojanstveno držo pričati za Kristusa.

Komu so ta srečanja namenjena?

V čajnici Emavs ste dobrodošli vsi, ki se trudite prinašati Kristusa na splet in bi radi z drugimi delili svoje izkušnje ter iskali rešitve za težave. Potrebna je le predhodna prijava, da vam pošljemo povezavo do Zoom srečanja.

Imate še kakšno vprašanje? Pišite na info@projektemavs.com ali prek spodnjega obrazca.

Obrazec za na dno prispevka
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Povej naprej! >>
Vedno na tekočem

Prijavite se na prejemanje obvestil o novih prispevkih! 

Brez skrbi, od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite 🙂

Kategorija: blog, dogodki
Prejšnji prispevek
Misijon na šestem kontinentu
Naslednji prispevek
Adventna akcija POL-POL. Da bo čas za bistveno …