Moj goreči grm. Srečanje v Čajnici Emavs

Vsem nam je znana zgodba o Mojzesu in gorečem grmu (2 Mz 3), s katero se začenja dolga in naporna pot izvoljenega ljudstva iz Egipta v obljubljeno deželo, iz suženjstva v svobodo. Goreči grm je bil za Mojzesa ključna izkušnja in spodbuda za dolgo pot.

Moj goreči grm

Moj goreči grm bo tema drugega srečanja v naši virtualni Čajnici Emavs. Če si na poti in ti včasih zmanjkuje moči, ti bo to srečanje pomagalo in okrepilo tvojo gotovost. Srečanje bo potekalo

v ponedeljek, 7. 12. 2020 ob 20.00 preko aplikacije Zoom.

Gost tokratnjega srečanja bo Matej Cepin, mož in oče, vodja Socialne akademije, mladinski delavec, izobraževalec na področju mladih, osebnostnega razvoja in delovanja v družbi. Je tudi avtor več knjig, v zadnjem času pa tudi gostitelj v podkastu Goreči grm.

Kaj je Čajnica Emavs?

Čajnica Emavs je virtualni prostor, kjer se družimo ob realnem čaju 🙂 Namen srečanj v Čajnici Emavs je, da se lahko srečamo in medsebojno obogatimo vsi, ki uporabljamo digitalne poti za oznanjevanje evangelija. Na vsakem srečanju je z nami gost, ki poskrbi za tematsko obarvanost srečanja.

Glavni del srečanja pa je namenjen pogovoru v malih skupinah, kjer lahko skupaj iščemo poti naprej.

Komu so ta srečanja namenjena?

V čajnici Emavs ste dobrodošli vsi, ki se trudite prinašati Kristusa na splet in bi radi z drugimi delili svoje izkušnje ter iskali rešitve za težave. Potrebna je le predhodna prijava, da vam pošljemo povezavo do Zoom srečanja.

Imate še kakšno vprašanje? Pišite na info@projektemavs.com ali prek spodnjega obrazca.

Obrazec za na dno prispevka

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Povej naprej! >>
Vedno na tekočem

Prijavite se na prejemanje obvestil o novih prispevkih! 

Brez skrbi, od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite 🙂

Kategorija: dogodki
Prejšnji prispevek
Adventna akcija POL-POL. Da bo čas za bistveno …
Naslednji prispevek
Kot ovce brez pastirja … Nekaj misli o komunikaciji na spletu